0657052006 info@aspirant.nl

MOTORRIJDEN....DE ULTIEME VRIJHEID! Ben je op zoek naar een motorrijschool in Leiden en omgeving?

Hoog slagingspercentage

Geen wachtlijst!

15 jaar ervaring

Gratis proefles

Nieuwste Honda CB650R

Rijschool Aspirant verzorgt ook motorrijlessen in Leiden en omgeving. Wij geven les met de nieuwste Honda CB650R motoren. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

Leer motor rijden van een professionele ervaren instructeur. Met ruim 15 jaar rijervaring en meer dan 1000 geslaagde leerlingen die jou voorgingen, weet onze instructeur je feilloos en professioneel te begeleiden en te coachen zodat jij in 1x snel en veilig je motor rijbewijs in Leiden kan halen.

Motorrijden wordt steeds populairder. Lekker toeren met mooi weer, mooie tochtjes maken met vrienden of met vakantie de bergen in. Het acceleratievermogen van de motor, lekker hangen in de bochten, het geluid.. een heerlijk gevoel. Kortom, hét ultieme gevoel van vrijheid.
Het is niet alleen maar leuk, het is ook praktisch. Kortere reistijden naar werk, nooit meer in de file achteraan sluiten.. Wat jouw reden ook is, Aspirant helpt je op weg. 

 

 

Ook weten waar je aan toe bent?

Wil je weten of motorrijden iets voor jou is? Plan dan een proefles in. Heb je geen ervaring op bijvoorbeeld een scooter, dat is geen probleem. De enige voorwaarde is dat je een geldig rijbewijs B of een geldig theoriecertificaat A hebt. Bij ons is de proefles gratis indien je een pakket aanschaft. Tijdens de motor proefles maak je kennis met onze instructeur. Wij vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van onze werkwijze en dat er een goede klik is met jou en de instructeur. Tijdens de proefles leer je de motor en de basisvaardigheden van het motorrijden kennen. Heb je al eerder motorrijlessen gehad of heb je al bij een andere rijschool examen gedaan? Ook dan adviseren we jou een proefles te doen. De instructeur bepaalt tijdens de proefles wat jouw aanvangsniveau is en bespreekt daarna met jou hoeveel lessen nodig zullen zijn om je rijbewijs te halen. Kies daarna je pakket en maak samen met de instructeur een planning.

Plan mij in voor een (gratis*) motor proefles!

Ik ben telefonisch bereikbaar tussen

8 + 13 =

*De kosten van een motor proefles zijn €25. Indien je daarna besluit om een pakket aan te schaffen, wordt dit bedrag in mindering gebracht. De proefles is dan gratis.

Proefles (60min)                                € 25,-

(Gratis bij aanschaf pakket)

Losse lesprijs (60min)                      €  45,-

Praktijkexamen AVB                          € 160,-

Praktijkexamen AVD                          € 260,-

iTheorie (Online leren)                      € 69,-

Helmmuts                                              € 5,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

De prijzen van toetsen en praktijkexamens bij het CBR bestaan uit: CBR kosten, administratiekosten rijschool, autohuur en kosten instructeur. Voorrijden niet inbegrepen.

Hoe ziet de rijopleiding voor de motor eruit?

Om je motorrijbewijs te halen moet je 3 examens afleggen bij het CBR.
– 1 theorie-examen (A-TH)
– 1 praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB)
– 1 praktijkexamen verkeersdeelname (AVD)

Om AVB examen te mogen doen moet je óf in bezit zijn van een rijbewijs B (personenauto) óf een geldig theoriecertificaat A (motor) hebben.
Zodra je begint met lessen start je met het onderdeel voertuigbeheersing. Dit zijn in totaal 14 oefeningen die je moet beheersen op een parkeerterrein. Deze 14 oefeningen zijn onderverdeeld in 3 categorieën: rem-, langzame- en snelle oefeningen. Wanneer je deze oefeningen beheerst, ben je klaar voor het AVB examen. De instructeur bepaalt of jij er klaar voor bent en vervolgens plan je samen een examen in.

Nadat je bent geslaagd voor het AVB examen kun je starten met AVD lessen. Tijdens de AVD lessen leer je onder andere je plaats op de weg met de motor, het links en rechts afslaan met de juiste kijktechnieken. Op de motor ben je heel kwetsbaar en moeilijker zichtbaar voor het andere verkeer. Je krijgt extra tips, met name verkeersinzicht en gevaarherkenning om bijvoorbeeld ook fouten van andere op te vangen. Zo leer je nóg veiliger rijden. Als je alle vaardigheden beheerst, en je bent geslaagd voor je theorie én voor het AVB examen, dan kun je het AVD examen doen. Ook hierbij geldt: De instructeur bepaalt wanneer jij er klaar voor bent en samen plan je het AVD examen in.

Na dit examen ben je geslaagd en kun je veilig en zelfstandig de weg op.

Nieuwsgierig geworden? Wil je direct starten? Of zit je nog met vragen? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefles in te plannen.

Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?