0657052006 info@aspirant.nl

Het is zover, je mag eindelijk starten met autorijlessen.

Rijschool Aspirant is de leukste, veiligste en voordeligste rijschool van deze regio. Dé rijschool in Leiden en omstreken om met plezier je rijopleiding te volgen.

Hoog slagingspercentage

Geen wachtlijst!

15 jaar ervaring

Gratis proefles

Vrouwelijke instructeurs

DE RIJOPLEIDING VAN RIJSCHOOL ASPIRANT

Rijschool Aspirant garandeert dat elke leerling veilig opgeleid wordt van een ‘Aspirant’ bestuurder naar een verantwoorde rijbevoegde bestuurder. Bij rijschool Aspirant staat de leerling centraal en krijg je les van een vaste, ervaren, instructeur die jou op een professionele manier elke les iets nieuws aanleert. Onze instructeurs zijn opgeleid om je te begeleiden en te coachen richting je rijbewijs. De instructeur zorgt ervoor dat jij in een gezellige, ontspannen sfeer, met een goed gevoel achter het stuur zit tijdens de lessen. Dit zorgt ervoor dat jij de volle 100% uit je les kan halen. Elke leerling is uniek in onze ogen. Onze rijopleiding is zo opgebouwd dat de lesstof in een logische volgorde wordt aangeboden en behapbaar wordt gemaakt voor iedere leerling. Zo krijgt iedere leerling de aanpak die bij hem/haar past. Na elke les wordt geëvalueerd waar je in de opleiding staat. Op die manier blijft de lesmethode overzichtelijk en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

PROEFLES

Bij rijschool Aspirant begin je altijd met een gratis proefles. Zo kun je kennismaken met jouw instructeur en je hebt gelijk je eerste rijervaring in de auto. De instructeur geeft jou na afloop een indicatie en een advies over jouw rijopleiding. De proefles en het advies is vrijblijvend. Meld je hier aan voor een gratis proefles. Op dit moment is er geen wachtlijst. Start dus nu en meld je direct aan!

LOCATIE’S

Wij verzorgen rijlessen in Leiden en omstreken. Wil jij Rijles in Leiderdorp? Of rijles in Oegstgeest? Rijles in Katwijk? Of rijles in Wassenaar? Rijles in Voorschoten? Of Rijles in Valkenburg? Het kan allemaal. Start op deze plekken vanuit jouw huisadres met de rijles. Woon je verder weg? Ook dan is er vast een optie. Meld je aan voor meer informatie.

TARIEVEN

Bekijk hieronder ons aanbod aan lespakketten en -prijzen.

Proefles (45min)                                €  0,-

Losse lesprijs (60min)                      €  49,-

Praktijkexamen CBR                          € 260,-

Praktijkexamen BNOR                       € 290,-

Praktijkexamen Faalangst              € 320,-

Tussen Tijdse Toets CBR                   € 180,-

i-Theorie (Online leren)                    € 69,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

De prijzen van toetsen en praktijkexamens bij het CBR bestaan uit: CBR kosten, administratiekosten rijschool, autohuur en kosten instructeur. Voorrijden niet inbegrepen.

Ook weten waar je aan toe bent?

Meld je dan nu aan bij rijschool Aspirant voor een gratis proefles. Deze is geheel vrijblijvend. De instructeur kan dan na de proefles bepalen wat jouw aanvangsniveau is en vervolgens een advies geven welk pakket het beste bij jou past.

Wij nemen binnen 4 uur contact met je op!

Plan mij in voor een gratis proefles!

Ik ben telefonisch bereikbaar tussen

8 + 6 =

Wil je weten wie jou voorgingen bij rijschool Aspirant? Bekijk dan eerst onze recensies.

Rijschool Leiden aspirant is de leukste en beste rijschool van jouw regio. Dat blijkt uit de 5* recensies. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles. Maak kennis en beslis zelf.

Alle voordelen op een rijtje

Gratis proefles

Hoog slagingspercentage

Geen wachtlijst

Voordeelpakketten

Spoedcursus

Vaste instructeur

Betaal nooit te veel

Betaal in termijnen

Flexibele lestijden

Enkele leerlingen die jou voorgingen

Ik geef rijschool Aspirant een 10!! Het is een fijne rijschool die erg flexibel is. Het is erg gezellig en je leert enorm veel, met behulp van handige tips en goede feedback leer je elke les iets nieuws . Ik ben in 1 Keer geslaagd en ben hier erg dankbaar voor.
Ik zou rijschool Aspirant zeker aanraden.
Ashanti Noemi

Aspirant is een hele fijne rijschool. Er werd er op een rustige manier uitgelegd wat er verkeerd ging en hoe je dat zou kunnen verbeteren. De instructrice is ook erg flexibel en stelt je op je gemak. Geen enkele les zal het stil zijn in de auto. Ik zou Aspirant zeker aanraden.
Melissa van Duijvenvoorde

In één keer geslaagd! Flexibel je lessen en de duur van je lessen inplannen, leren door veilige fouten te mogen maken, goede en persoonlijke feedback en instructies en handige weetjes. En ondertussen lekker gezellig! Aspirant, the place to be!
Justine-Claire Campagnard

Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo,
Waarmee kan ik je helpen?